My heart is dreaming, but Paris is screaming.

av Hanna

Hej. I morgon ska jag äta middag med en fin och sedan ska jag vara med henne. En pojke frågade mig om jag kunde tänkas gå en promenad och prata lite i morgon också, så det ska jag försöka hinna med. Det är första gången en kille frågar det. Synd bara att jag inte är kär i honom och att han inte är kär i mig. Fast egentligen är det bara bra.Jag skulle bli så himla glad om jag fick krama Elsa Billgren. Enda sedan jag såg henne på guldbagge-galan så har jag velat göra det. Hon verkar så himla snäll, mysig, roliga. Ja, jag vet inte.Nu ska jag sova, för snart kommer mina föräldrar att ropa och säga att jag måste gå och lägga mig. Trots att klockan bara är halv tolv. Hej då.

2012-02-15 @ 23:32:15
blogg: http://finarefinast.blogg.se/
av melodramatisk.

imorgon kanske jag får träffa en av mina finaste killkompisar. det är lycka.

2012-02-16 @ 00:23:53
blogg: http://www.nyckelbenochandetag.blogspot.com/
av alexandra

Jag har varit sjuk hela lovet, oturligt nog. men jag har haft tid till att lyssna på musik och titta bloggar dag ut och dag in, ganska underbart det oxå!

älskar dessutom din blogg, hade varit roligare om du bloggade lite oftare, la upp outfits och så :)

2012-02-16 @ 17:48:27
blogg: http://alexandraisacsson.devote.se/
av Oskar

Jag är Oskar, och för tillfället sitter jag hemma i min säng med massvis av Indian spice-te, ett värkande huvud och en snuvig näsa. Just nu skulle jag kunna byta liv med vilken frisk själ som helst, men i vanliga fall skulle det inte vara det minsta fel att byta liv med kanske Oskar Linnros, för en dag bara för att se hur det känns liksom.Personen jag senast kramade var Eda i min klass. Vi stod och höll om varandra jättelänge. Hon tyckte synd om mig som såg så sjuk ut.Mitt favoritljud vet jag inte riktigt. Kanske ljudet av när någon skriver, eller ljudet av fåglarna som kvittrar när man vaknar vårmorgnar. Eller ljudet av när tjugo personer sitter och skriver på sin dator, eller bara en röst som Lasse Berghagen som får en att känna sig så himla trygg.

2012-02-16 @ 21:11:01
blogg: http://livsillusioner.blogg.se/
av Johanna

Jag har ett fantastiskt lov som består av att inte ha någonting planerat. Jag ser på tv-serier, virkar, övningskör med mamma, fikar.För tillfället längtar jag otroligt mycket till framtiden. Till egen lägenhet, till ett år i Paris, till universitetspluggande, till barn. Att flytta iväg från Tidaholm.Jag skulle bli väldigt glad över att få kramas med Elsa Billgren, prata om klänningar, dricka te på något mysigt fik och prata om Paris tillsammans med henne.

2012-02-16 @ 22:57:16
blogg: http://barahimlenserpa.blogg.se/
av Linnéa

Jaha hejhej. Du vet ju vem jag är. Jag gillar att höra hur snön smälter bort utanför mitt fönster en tidig vårmorgon. Den personen jag kramade sist var en väldigt mysig person. Jag skulle vilja ha sommar för jag är trött på vintern, även om det kan vara lite mysigt ibland. Jag åkte pulka idag. Det var skoj. Nu vet du. Jag känner att det här spelar stor roll. Okej.

2012-02-16 @ 23:07:08
blogg: http://ljunggrens.blogg.se/
av Amelia

Jag är helt och hållet fixerad av 70-talet och kommer antagligen alltid att vara. Det är otroligt frustrerande då jag är fast i detta samhället som är besatt av utveckling.

Det känns som när man är kär i världens mest eftertraktade person som aldrig någonsin kommer att veta vem du är. Dock så kan jag alltid njuta av musiken. Det räddar mig.

Annars så är det mesta bra.

2012-02-17 @ 00:22:30
av Hanna

Jag skriver halvmesiga saker i tidningen och tänker ta minst två nobelpris inom en kort framtid, ett i litteratur och ett i fysik.2012-02-17 @ 21:16:39
blogg: http://hannakarlssons.blogg.se/
av Frida

just nu sitter jag i min säng som har skrynkliga lakan och rosigt täcke. Bredvid mig ligger pappan och havet av tove jansson. Jag skriver lite vackra citat från den boken på ett nytt inlägg som jag tror jag snart ska publicera. Känns bra i hjärtat idag, otroligt nog. Kanske för att jag har köpt ett par fina skor eller att jag ska träffa en fin vän på lördag. Ja, vem vet vad som betyder och berör.

2012-02-22 @ 16:51:38
blogg: http://neonfrida.blogg.se/
av aLva

Jag tycker*absolut att du ska läsa ut tredje hungerspelsboken, den är förskräckligt hemsk och jag hatade den första gången jag läste den men andra gången var den bättre och jag förstod mer.*att dina rubriker är jättevackra. Hittar du på alla själv?*att din kjol är jättefin och jag brukar också ha samma plagg flera gånger i veckan om det är favoriten.*att nördighet är bland det bästa som finns.

2012-02-25 @ 19:41:33
blogg: http://ingetlivutanbocker.blogg.se/

Skriv någonting:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail eller andra hemliga ting: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:RSS 2.0